Leveranciersmanager

32 - 40 uur
wo
Den Haag
Sluitingsdatum:
Solliciteer direct
Wil jij meebouwen aan de toekomst van de zorg vanuit het hart van de digitale zorgcommunicatie in Nederland? Solliciteer dan op de functie van Leveranciersmanager bij VZVZ!

VZVZ is een vereniging van en voor koepelorganisaties in de zorg en zij bepalen primair onze focus. Wij werken vanuit de overtuiging, dat “betere gezondheid en zorg mogelijk is, doordat de juiste informatie veilig en op het juiste moment toegankelijk is voor de juiste mensen”. Deze overtuiging is leidend bij de ontwikkeling van elk product of elke dienst. Met onze brede kennis en ervaring op het gebeide van elektronische gegevensuitwisseling hebben we inmiddels een stevige positie in het zorgveld verworven. Dit is iets wat je in je functie als leveranciersmanager ook meeneemt in je gesprekken en werkzaamheden. Je bent een spin in het web en de zogenaamde ‘smeerolie’ tussen de diverse partijen.

Wat ga je doen?

Als Leveranciersmanager onderhoud je relaties met alle ICT-leveranciers op basis van samenwerkingsafspraken. Deze samenwerkingsafspraken ontwikkel je en je voert de regie op deze afspraken om gezamenlijk gestelde doelen te realiseren. Deze doelen zijn gericht op het opzetten en verbeteren van gegevensuitwisseling tussen zorgaanbieders onderling én met patiënten. Jouw kennis van de ICT helpt je te beoordelen of het proces van informatie-uitwisseling en samenwerking goed verloopt. Je bent goed in staat binnen het landelijke speelveld een sleutelrol in te nemen richting ICT-leveranciers bij het ontwikkelen en verbeteren van zorgtoepassingen op basis van landelijke afsprakenstelsels, zoals AORTA/LSP, MedMij, Koppeltaal en Twiin maar ook op basis van IHE/XDS.

Ter illustratie, een  dag van Steven, Leveranciersmanager:

''08.45 | Een korte dagstart met collega leveranciersmanagers om even de actuele ontwikkelingen door te nemen en elkaar bij te praten.

9 uur | Na de weekstart met Ketenregie ben ik goed geïnformeerd over de issues die spelen bij de leveranciers zodat ik met de betrokken leveranciers contact kan opnemen.

10 uur | Tijdens de wekelijkse Stand van Zaken horen alle collega’s meer over de verschillende activiteiten binnen VZVZ en de voortgang van andere programma’s en projecten. Maar ook informatie om zelf goed en gezond thuis te kunnen werken, zoals het werken in korte blokken met voldoende pauzes of de ‘half uur per dag bewegen challenge’. Er is oog voor mij als medewerker.

11 uur | Samen met de Productmanagers stem ik een aanpak af om tot afspraken te komen om de strategische belangen van de leveranciers die toepassing-overstijgende diensten leveren te behartigen.

13 uur | Tijd voor een wandeling  waarin ik online de voortgang van een aantal projecten bespreek. Sommige online overleggen kunnen heel goed wandelend gevoerd worden! En zo scoor ik ook nog eens extra punten voor de ommetje wandelchallenge!

14 uur | Er staat een online overleg met één van de programma’s bij VZVZ ingepland waarin we sparren over een strategie om een constructieve relatie met de leveranciers van informatiesystemen te onderhouden. Als Leveranciersmanager ben ik de schakel tussen de leveranciers en de interne organisatie en vice versa. We zetten ons elke dag hard in om samen met de leveranciers de zorgaanbieders te ondersteunen met gegevensuitwisseling.

15 uur | Een online brainstormsessie met mijn collega’s over een netwerkdag voor leveranciers, gebruikers(vertegenwoordigers), koepelorganisaties en andere stakeholders die binnenkort op de agenda staat.

16 uur | Een belrondje met een aantal leveranciers en andere partijen die ook een beroep doen op leveranciers.

17 uur | Het einde van de werkweek sluiten we af met een online borrel of bingo. Collegialiteit staat voorop!”

Binnen jouw rol als Leveranciersmanager heb je te maken met alle afdelingen binnen VZVZ en met het brede zorgveld waarbinnen VZVZ opereert. Kortom een interessante en dynamische werkomgeving. Je maakt deel uit van de afdeling IT & Innovatie en je rapporteert aan de directeur van deze afdeling.

Wat vragen we van jou?

 • WO werk- en denkniveau verkregen door studie en/of werkervaring;
 • Minimaal vijf jaar ervaring in de zorgsector;
 • Relevante ervaring als senior accountmanager, portfolio- of programmamanager of channel-/ vendormanager in een ICT-omgeving;
 • Een stevige persoonlijkheid met uitmuntende communicatieve en intermenselijke vaardigheden;
 • Flexibiliteit. Je begeeft je in een zeer dynamisch werkveld.;
 • Inschattingsvermogen van politieke gevoeligheid en dit mee laten wegen in je handelen en argumentatie;
 • Kunnen werken met een diversiteit aan belangen, identiteiten en perspectieven.

Wat krijg je van ons?

Je komt terecht in een landelijk werkende innovatieve en zeer dynamische organisatie die maatschappelijk zinvolle resultaten levert met verschillende programma’s en projecten. De werkzaamheden zijn uitdagend en zeer veelzijdig. Onderling heerst een informele en collegiale sfeer. We hechten veel waarde aan kennisdelen, fysieke gezondheid en samen lachen. Ook (juist) in tijden van thuiswerken.
 

Wat bieden wij jou?

 • Een uitstekend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Vrijheid om de functie voor een groot deel zelf vorm te geven;
 • Jaarcontract met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Een opleidingsbudget;
 • Flexibele werktijden;
 • Een laptop en een smartphone.

Kom je bij VZVZ in dienst, dan vragen we jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

 Disclaimer

 • Indien we voor de genoemde sluitingsdatum een geschikte kandidaat hebben gevonden, kan het zijn dat we de vacature eerder dan de vermelde sluitingsdatum van onze website verwijderen. Reacties die na sluitingsdatum binnenkomen, nemen we niet in behandeling.
 • De sluitingsdatum kan verlengd worden tijdens ons selectieproces. Indien je nog niets van ons vernomen hebt, nemen we je sollicitatie mee in de verlengde sollicitatieprocedure.

Steven (Leveranciersmanager)

Steven Horsch

Solliciteer direct

Vul onderstaand formulier in en solliciteer direct op de functie Leveranciersmanager.
Slechts één bestand.
40 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
40 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Vragen over de vacature

Andrea van der Helm

Andrea van der Helm

HR-manager
Bel Andrea op: 06-48364240
Of mail naar: werving@vzvz.nl