23 februari 2024

Beïnvloeden met impact, zonder autoriteit

VZVZ biedt meerdere in-company trainingen aan voor alle collega’s van VZVZ. Waarom? Omdat samen kennis delen nog leuker en nuttiger is dan alleen. Dus gewoon op het kantoor in Den Haag.
training

Altijd last van een volle mailbox en heb je het gevoel dat je nergens aan toe komt? Dan hebben we de training ‘Getting Things Done’ die je kan volgen. Omgaan met stakeholders leer je bij ‘Stakeholder Management, Serious Play’. Dit is een training waar gebruik wordt gemaakt van gamifaction. Of ben je benieuwd hoe je op een optimale en constructieve manier kunt communiceren met collega’s, dan is de training ‘Beïnvloeden met impact zonder autoriteit’ misschien wel wat voor jou. En dat is precies wat 9 collega’s op donderdag 15 februari hebben gedaan.

Collega’s van allerlei verschillende teams, denk hierbij aan leveranciersmanagement, implementatie adviseurs, ketencoördinatie en communicatieadviseurs, kwamen samen voor een leerzame dag. Onder leiding van trainer en psycholoog Eva Bos, hebben ze een interessant programma gevolgd, waar o.a. de Roos van Leary en reflecteren aan bod kwamen. 

‘’Normaal merk je dat de spanningsboog rond 14:00 uur wel op begint te raken, maar dat was met deze training niet zo. Iedereen bleef tot het einde van de sessie geconcentreerd en vol energie’’, aldus Annelise Roest. 

Ook meedoen aan een in-company training? Bekijk dan eens onze vacatures.