Senior communicatieadviseur

32 - 40 uur
hbo/wo
Hybride - Den Haag
Sluitingsdatum:
Solliciteer direct
Ben jij de verbinder die over de grenzen van programma’s, projecten en sectoren heen kan kijken? Dan zouden wij zo maar eens heel goed kunnen matchen.

Voor de versterking van ons communicatieteam zoeken wij een overtuigende senior communicatieadviseur.

Wat ga je doen?

Als senior communicatieadviseur leg je de verbinding tussen programma’s, projecten en sectoren. Je ontwikkelt strategieën die multi-inzetbaar zijn en zorgt dat deze worden uitgevoerd. Je fungeert als sparringpartner voor de organisatie en werkt nauw samen met de teamleden. Je analyseert onderwerpen, signaleert dwarsverbanden en brengt zo mensen en onderwerpen bij elkaar.

Je werkt aan grote vraagstukken, waarbij je draagvlak creëert voor de voorgestelde aanpak. Daarbij verbind je de organisatiedoelen aan de communicatiedoelen en houd je rekening met de belangen van betrokkenen en de omgeving van de organisatie. Je werkt richtinggevend en weet concepten snel om te zetten naar een concrete aanpak.

Wie zijn wij?

Bij VZVZ kom je te werken in een organisatie met bevlogen mensen, gedreven door het maatschappelijk belang. Een professionele organisatie waarin met veel enthousiasme gewerkt wordt aan betere gegevensuitwisseling en gegevensbeschikbaarheid in de zorg. Wij vinden het belangrijk dat medische gegevens in de zorg goed, veilig en betrouwbaar uitgewisseld kunnen worden. Hiervoor beheren wij onderliggende techniek en afsprakenstelsels. En VZVZ organiseert de samenwerking tussen organisaties en levert expertise. Daarmee verbinden we de zorg.

Je directe collega’s

Het communicatieteam bestaat uit 10 professionele communicatieadviseurs die gebruik maken van elkaars expertise. Het is een gezellig en deskundig team, waarbij samenwerking en werkplezier voorop staan. We werken nauw samen met de marketeers binnen de organisatie en maken gebruik van vaste externe grafisch vormgevers en tekstschrijvers.

Wat vragen wij van jou?

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je naast je ervaring als allround communicatieadviseur minimaal vijf jaar ervaring met strategische communicatievraagstukken. Je hebt bij voorkeur een afgeronde hbo- of universitaire opleiding in de communicatie, marketing of journalistiek. Ervaring in het werkveld van gegevensuitwisseling en/of de zorg is een pré.

Wat krijg je van ons?

Je komt terecht in een innovatieve en dynamische organisatie in het midden van de zorg & ICT sector, die groeit en waarin jij kunt meegroeien. Je werkt in multidisciplinaire teams. We hechten veel waarde aan kennis delen, fysieke gezondheid en samenwerken.

Wij bieden een marktconform salaris (4300 - 5300 euro) en een eindejaarsuitkering, een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd, flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels op kantoor en deels thuis te werken. Daarnaast krijg je ruimte om jezelf verder te ontwikkelen met een eigen opleidingsbudget, onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving ‘VZVZwijzer’, een mooie pensioenregeling, natuurlijk een laptop en telefoon, een thuiswerkvergoeding en een netto vergoeding voor het inrichten van een ergonomische thuiswerkplek. Want we willen dat je er thuis net zo goed bij zit als op ons mooie kantoor.

Hebben we jouw interesse?

Solliciteer dan nu en stuur ons je motivatie en cv. Voor vragen kun je contact opnemen met teamleider communicatie Arjen Elsemulder, via e-mail of WhatsApp: arjen.elsemulder@vzvz.nl, 0615369386. Houd er rekening mee dat we voor deze functie een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vragen.

Kom je met de auto naar kantoor? Dat is geen probleem! Wij hebben onder ons kantoor een gratis parkeergarage. Ook is het kantoor goed bereikbaar met het OV. Tram 19 stopt voor de deur!

Disclaimer

  • Indien we voor de genoemde sluitingsdatum een geschikte kandidaat hebben gevonden, kan het zijn dat we de vacature eerder dan de vermelde sluitingsdatum van onze website verwijderen. Reacties die na sluitingsdatum binnenkomen, nemen we niet in behandeling.
  • De sluitingsdatum kan verlengd worden tijdens ons selectieproces. Indien je nog niets van ons vernomen hebt, nemen we je sollicitatie mee in de verlengde sollicitatieprocedure.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken met onze eigen recruiter.

Solliciteer direct

Vul onderstaand formulier in en solliciteer direct op de functie Senior communicatieadviseur.
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, docx.
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, docx.

Vragen over de vacature

Andrea van der Helm

Andrea van der Helm

HR-manager
Bel Andrea op: 06-48364240