Fijn om flexibiliteit te hebben

Afbeelding
Floris
Floris Dierick
Functioneel Beheerder

Floris Dierick werkt nu anderhalf jaar voor VZVZ als functioneel beheerder in het team Demand Management. Wat je je daarbij voor moet stellen? Het team houdt zich bezig met de inkoop en het beheer van de ICT-producten van VZVZ. Althans, de regie op dit beheer, want het echte beheer kopen we in bij leveranciers, net als programmeerwerk.

Floris heeft de overstap gemaakt naar VZVZ, een organisatie op het snijvlak van zorg & ICT, vanuit het onderwijs. Een hele verrassende stap! Via een andere collega en oud studiegenoot van Floris, is hij hier terecht gekomen. Gestart in de corona periode was even wennen, maar nu werkt Floris de helft op kantoor en de andere helft van de tijd in Scheveningen. ‘’Fijn om die flexibiliteit te hebben en zo je eigen tijd in te delen’’, geeft Floris aan.

‘’Het leuke aan mijn baan is de veelzijdigheid. Je werkt aan allerlei verschillende projecten en zo ontmoet je veel collega’s van verschillende hoeken van het bedrijf’’, aldus Floris.  Wat nieuw is bij VZVZ, is het 100% betaalde ouderschapsverlof. Hier maakt Floris, kersverse vader, dankbaar gebruik van. Hoe dat ingevuld wordt? 5 weken ouderschapsverlof, wat je in kan delen naar eigen voorkeur. ‘’Zo heb ik veel meer tijd om mijn baby te leren kennen’’.