Fhir praktijkgroep
FHIR in de praktijk

Onlangs zijn negen collega’s van VZVZ afgereisd naar Texel om daar met FHIR de praktijk in te gaan in aansluiting op de tweedaagse training FHIR Advanced en Profiling.

De groep bestond uit architecten, testers en productmanagers. Het doel was enerzijds een training om met een FHIR-server aan de slag te gaan en daarnaast nog meer de verbinding te leggen tussen de drie verschillende functies binnen VZVZ.

Vol enthousiasme keerden de groep na een dag terug bij VZVZ.

“Het was een leerzame en interessante dag. De doelen zijn naar mijn mening behaald,” geeft Helma van der Linden, productmanager bij VZVZ aan. “Het was ook goed om helemaal weg te zijn van de dagelijkse werkzaamheden en in de praktijk aan de slag te gaan met FHIR. Hierdoor konden we ons goed focussen op de opdrachten en het onderlinge overleg.”

Dennis van Leeuwen, ICT architect bij VZVZ; “Ja het was ook leuk om even iets praktisch te doen, doordat er al een setup was voorbereid. In alle jaren dat ik hier werk heb ik wel het een en ander gehoord over het Intersystems platform, maar het nog nooit gezien. Daar kwam tijdens de praktijkdag verandering in.”

Tom de Jong, productmanager bij VZVZ, vult hierop nog aan: “Deze dag hielp om ons te verplaatsen in de belevingswereld van XIS-ontwikkelaars die met FHIR aan de slag gaan. Dat wordt in de nabije toekomst steeds belangrijker.”

De groep kijkt uit naar een vervolgdag!

Nieuwe medewerkers
VZVZ verwelkomt 2 nieuwe medewerkers

Op 1 juni hebben we weer nieuwe collega's mogen ontvangen; Linda Nguyen en Edwin van der Helm gestart. Linda gaat als Junior Consultant aan de slag en Edwin als Teamleider ICT-management. Linda is bij VZVZ gaan werken om meer betekenis te krijgen in haar werk. "Ik wil meewerken aan het geven van verdieping, verbetering en betekenis in onze digitale gezondheidswereld".

Nieuwe collega's krijgen bij VZVZ een uitgebreid introductieprogramma en worden naast hun directe collega's begeleid door een buddy. Ook Linda en Edwin zijn hartelijk verwelkomt door hun buddy en hebben op 1 juni de eerste onderdelen van het introductieprogramma gevolgd.

Wil je meer weten over het werken bij VZVZ? Kom dan een keer gezellig bij ons op de koffie. 

leangroep 3
Medewerkers VZVZ halen Green Belt Lean

Op 10 mei ronden weer 10 collega's van VZVZ het intensieve train-de-trainer programma van Lean Green Belt af. Tijdens de feestelijke Gallery Walk mochten zij hun verbeterprocessen aan andere collega's presenteren.

Samen met de andere Lean Green Belt medewerkers van VZVZ gaan zij collega's ondersteunen in de Lean manier van werken om zo tot een cultuur van continu verbeteren te komen.

Nieuwe medewerkers mei 2022
VZVZ verwelkomt vijf nieuwe medewerkers

Op 2 mei zijn maar liefst vijf nieuwe collega's bij VZVZ gestart; Iris Vastenouw, Aron Koole, Jeroen Bos, Rianne Scheers en Barbara de Borst. Ze begonnen de werkweek met een leuk programma tijdens de eerste introductiedag.

Wil je ook aan de slag bij VZVZ? Kijk dan bij onze nieuwe vacatures of kom gezellig bij ons op de koffie.

VZVZwijzer
VZVZwijzer live

Sinds afgelopen dinsdag is het digitale leerplatform met de naam 'VZVZwijzer' van VZVZ live!

'VZVZwijzer' is een inspirerende en gebruiksvriendelijke online leeromgeving met uitgebreid aanbod van micro-learning tot complete online trainingen met meerdere leervormen.

Medewerkers van VZVZ houden zo de regie over het eigen leerproces, doordat zij inzicht krijgen in hun eigen ontwikkeling. Dit is belangrijk voor de toekomstbestendigheid van VZVZ alsmede voor de medewerkers.

VZVZ kiest voor 12Mprove als Lean inspirator!

Rob de Back en Andrea van der Helm van VZVZ en Remco Rovers van 12Mprove hebben afgelopen donderdag hun gezamenlijke reis naar een Lean organisatie contractueel bevestigd.

Samen gaan we door een intensieve training (train-de-trainer programma) en coaching een club enthousiaste VZVZ medewerkers helpen om zelfstandig hun Lean coach rol te gaan oppakken.

Met het opleiden van deze groep helpt 12Mprove om de organisatie van VZVZ met eigen mensen naar een hogere Lean volwassenheid te groeien.

Een prachtige stap voor zowel de klanten en medewerkers van VZVZ en voor 12Mprove weer een mooie uitdaging.

We hebben er zin in!

Buiten overleg
Buiten werken

Om het ‘Buiten werken’ ook echt onderdeel te laten worden van de hybride werkomgeving bij VZVZ heeft Ellen van Bodegom voor alle teamleiders van VZVZ een informatieve- en inspirerende sessie georganiseerd bij “De Yurt” in het Art Centre, een mooie groene plek aan de rand van Delft
 
Ellen is ingegaan op de techniek van het overleg buiten, de handige hulpmiddelen en de integratie binnen VZVZ.
 
En wat heeft deze middag de teamleiders gebracht?
1. Een concreet plan voor het buiten overleg per team waar de teamleiders ook echt mee aan de slag gaan
2. Een hernieuwde fysieke kennismaking met elkaar na ruim 1,5 jaar van thuiswerken
 
Kortom een waardevolle 'VZVZ buiten overleg' middag dankzij Ellen van Bodegom en de positieve bijdrage van de teamleiders van VZVZ: Arvind Soerjbali Singh, Jan Mensink, Nicole Noordegraaf-van Kuijeren, Miranda Bruin-Dias, Marie-José Rico, Maarten Schmidt, Willemien Gisolf, Edward van Kampen, Tijmen de Boer en Andrea van der Helm