Bas en Tijmen

Wie zijn wij?

We willen allemaal zo goed mogelijke gezondheidszorg. Goede zorg begint met goede informatie: onze zorgverleners hebben onze actuele medische gegevens nodig. En zij moeten die informatie met elkaar kunnen delen. En met ons, hun patiënten, natuurlijk. Dat kan niet zomaar, want onze gegevens zijn vertrouwelijk. Als non-profit organisatie beheert VZVZ onderliggende techniek en afsprakenstelsels. En VZVZ organiseert de samenwerking tussen organisaties en het delen van kennis.

 

Sollicitatieprocedure

Young Professionals                  

Animatie werken bij VZVZ

VZVZwijzer

Blijvend ontwikkelen

'Education is the most powerful weapon which you can use to change te world' - Nelson Mandela

 VZVZ vindt het belangrijk dat medewerkers leren en zich blijven ontwikkelen. Daarom hebben wij een visie op leren ontwikkeld:

  • Leren is ‘serious business’
  • Leren is lef hebben
  • Leren is leuk, samen leren is leuker!
     

Als jij bij VZVZ in dienst komt, krijg je de beschikking over een individueel 'employability budget’ (opleidingsbudget)  en opleidingsdagen. Regelmatig spar jij met je leidinggevende welke opleidingen of cursussen aansluiten op jouw groeipad.

Daarnaast beschikt VZVZ over een eigen digitaal leerplatform. 'VZVZwijzer' is een inspirerende en gebruiksvriendelijke online leeromgeving met uitgebreid aanbod van micro-learnings tot complete online trainingen met meerdere leervormen.

Medewerkers houden regie over het eigen leerproces doordat zij inzicht krijgen in hun eigen ontwikkeling. Dit is belangrijk voor de toekomstbestendigheid van de medewerker en VZVZ.