Iconen

Kopje koffie/thee ter kennismaking?
Niet direct solliciteren, maar wel benieuwd naar onze organisatie? Dan willen we graag een kopje koffie/thee drinken ter kennismaking! Op deze manier kunnen we elkaar op een wat informelere manier leren kennen en kijken of er een match is tussen jou en VZVZ. Enthousiast? Stuur een mailtje naar Andrea van der Helm via andrea.van.der.helm@vzvz.nl of via Whatsapp: 0648364240.

Eerste selectie 
Human Resources maakt een eerste selectie. Sluiten je cv en motivatie voldoende op de functie aan, dan gaat je sollicitatie ter beoordeling naar de leidinggevende. We horen ook graag wat jouw salarisverwachting en mogelijke startdatum is. De eerste selectie neemt maximaal twee weken in beslag. Je hoort binnen deze termijn of we je willen uitnodigen voor een gesprek. Voor een open sollicitatie geldt een maximale termijn van drie weken.

Gesprek 
Het eerste gesprek vindt plaats via teams of bij VZVZ.  Je hebt een gesprek met de verantwoordelijke leidinggevende samen met een toekomstige collega of de HR-manager. Als je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek, vindt dit gesprek bij VZVZ plaats met een directielid en een toekomstige collega of de HR-manager.

Arbeidsvoorwaarden 
Als ook het tweede gesprek naar wens is verlopen, doen we een referentencheck. Bij positieve feedback van de referenten bespreken we in een derde gesprek de arbeidsvoorwaarden. Vervolgens bieden wij je arbeidsovereenkomst aan.

Andrea van der Helm

Andrea van der Helm

HR-manager