VZVZ heeft een community van Young Professionals. Het is een energieke, gezellig en ambitieuze club die allemaal hart voor Zorg & IT hebben. Bij VZVZ krijgen alle medewerkers door middel van een opleidingsbudget volop de ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. In combinatie met mooie doorgroeimogelijkheden, de perfecte plek om jouw carrière te starten.

Door middel van kennissessies en verschillende werk en niet werk-gerelateerde activiteiten, wordt er verbinding gecreëerd tussen de Young Professionals onderling én natuurlijk ook met de rest van de organisatie.

Benieuwd naar VZVZ? Kijk naar onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

YP avond

Uchaindani Watson, over de Young Professionals binnen VZVZ

‘’Vlak voor de zomervakantie hadden wij weer een Young Professionals avond! Tijdens deze avond kregen wij een gastcollege over digitaal leiderschap en verandermanagement. Dit was een leuke, interactieve sessie! Daarna hebben wij gezamenlijk poké bowls gegeten. Dat was een succes en smaakt naar meer!

In de tweede helft van de avond hadden we een leuke pubquiz met vragen, zoals wat is het verschil tussen authenticatie en identificatie? We hadden ook een ronde met algemene vragen zoals in welke provincie het Nederlandse plaatsje America ligt.​ Na een spannend gelijkspel won uiteindelijk het groepje van Tim, Danique en Patricia de wisselbokaal! Op naar de volgende Young Professionals avond, maar eerst genieten van de zomervakantie.....''

Young Professionals Bastiaan en Danique

Verbinding door Young Professionals 

Ook Danique Buwalda en Bastiaan Martens behoren allebei tot de groep Young Professionals bij VZVZ. “Iedereen ontwikkelt zich op een andere manier en werkt in verschillende teams van de organisatie. Via Young Professionals krijgen we veel meer verbinding en kunnen we kennis delen”, geeft Danique aan.

Kennisuitwisseling

Bastiaan Martens werkt nu 2,5 jaar bij VZVZ in de rol van regioadviseur en implementatieadviseur MedMij. “Bij VZVZ krijg je de gelegenheid om te doen waar je goed in bent en jezelf ook te blijven ontwikkelen. In de community Young Professionals (YP) zitten collega’s die in een vergelijkbare fase van hun carrière zitten en een vergelijkbare ambitie hebben. We organiseren vanuit YP bijvoorbeeld pizza avonden, waarvoor we een spreker uitnodigen die gespecialiseerd is in een bepaald onderwerp of thema. Deze sprekers zijn vaak senior collega’s. Zo hebben we onder andere avonden gehad over leiderschap en interoperabiliteit,” vertelt Bastiaan.

Leuke dingen naast het werk

“Als je net begint bij VZVZ zie je nog niet alles. Het is fijn dat je met andere  Young Professionals zaken kan afstemmen“ vertelt Danique verder. Danique Buwalda is nu 1,5 jaar werkzaam bij VZVZ als Junior Consultant. Zij is onder andere betrokken bij de programma’s Mitz en Met Spoed Beschikbaar. “Naast verbinding zoeken en kennisoverdracht hebben we ook gewoon veel lol met elkaar. We doen tevens gewoon leuke dingen naast het werk”, geeft Danique aan. “En dat is ook belangrijk”.