Afwisselende stage

Afbeelding
Brian en Shaquil
Brian & Shaquil
Stagiair

Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo omschrijven Brian Schilders en Shaquil Massaar het stage lopen bij VZVZ. Ze zijn beide tweedejaarsstudent aan de HR Businessschool bij de Hogeschool Rotterdam. Wat doe je als HR stagiair bij VZVZ?

“We lopen gedurende twintig weken twee dagen per week stage,” vertelt Shaquil. “Op de dinsdag en donderdag. We werken één dag per week samen met Bert Duisenberg, de recruiter. Daar leren we alles over het werven en selecteren vak. Bert werft echt op een moderne manier. We voeren in opdracht van hem allerlei werkzaamheden uit. Hij begeleidt ons daarin.”

“De andere dag in de week werken we op kantoor bij VZVZ samen met Andrea van der Helm, HR manager,” vertelt Brian. “Op die dag mogen we mee participeren in verschillende HR projecten. Zo zijn we bezig met het optimaliseren van het introductieprogramma, het leerplatform en doen we een inventarisatie naar relevante LinkedIn groepen. We krijgen daarin uitleg maar gaan zelf ook aan de slag. Zo hebben we ruimte om ons te ontwikkelen!”

Meer weten over de stage van Brian en Shaquil? Bekijk dan deze vlog.