Open sollicitatie

Change manager voor Mitz, de online toestemmingsvoorziening

32 - 40 uur
wo
Hybride - Den Haag
Sluitingsdatum:
Beschik jij over flinke kennis van sourcing in het algemeen en van change-, problem- en incident management in het bijzonder? En heb jij het vermogen om één of meerdere sourcing-partijen mee te nemen in onze visie op het veranderende ICT-landschap in de zorg en grootschalige gegevensuitwisseling? Dan is dit een mooie kans voor jou.

Wij zoeken een Change manager die een landelijke voorziening in de zorg centraal stelt. Bel ons direct voor een vrijblijvend digitaal kop koffie of thee of mail jouw motivatie.

Programmasecretaris/ Projectsecretaris

32 - 40 uur
hbo
Hybride - Den Haag
Sluitingsdatum:
Wil jij bijdragen aan gegevensuitwisseling in de zorg? Sta jij stevig in je schoenen en lever je graag een belangrijke bijdrage aan de voortgang en sturing van programma’s die direct impact hebben op de verbetering van de zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken! Gegevensuitwisseling in de zorg vraagt om goede verbinding, zowel op technisch vlak als tussen mensen. Daarom zoeken we een betrokken project-/programmasecretaris die enthousiast wordt van het faciliteren van deze verbinding. Als projectsecretaris faciliteer je de samenwerking tussen groepen met diverse belangen met een afwisselend pakket aan werkzaamheden. Spreekt dit je aan? Bel ons voor een (online) kopje koffie, of solliciteer direct!

Projectmanagement Officer (PMO)

32 - 40 uur
hbo
Hybride - Den Haag
Sluitingsdatum:
Ben jij een echte verbinder? Word je enthousiast van plannen, organiseren en het zorgen voor overzicht en structuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Goede verbinding is onmisbaar voor gegevensuitwisseling in de zorg. Verbinding is niet alleen op technisch vlak cruciaal, maar ook van mens tot mens. En juist daarom zoeken we betrokken Project Management Officers (PMO) die de samenwerking tussen groepen met diverse belangen faciliteren. Met een afwisselend pakket aan werkzaamheden lever je als PMO-er direct een bijdrage aan betere zorg. Kortom, wil jij niet het schaap met de vijf poten zijn, maar juist de spin in het web? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! We hebben een vacature voor zowel een junior, als een senior PMO-er en gaan graag in gesprek om te kijken of dit iets voor jou is. Bel ons voor een (online) koffie afspraak of solliciteer direct.

Medewerker Service- en Informatiecentrum

32 - 40 uur
hbo
Den Haag
Sluitingsdatum:
Neem jij graag initiatief, vind je het belangrijk om zaken nauwkeurig vast te leggen en werk je graag met mensen samen? Wij zoeken voor ons Service- en Informatiecentrum (SIC) een echte aanpakker die van afwisseling houdt. In deze functie werk je samen met verschillende collega’s voor een aantal van onze diensten en zorgdomeinen.

Administratief medewerker

32 - 40 uur
mbo/hbo
Den Haag
Sluitingsdatum:
Vanuit onze missie 'Betere zorg en gezondheid door goede informatie' draagt VZVZ bij aan veilige en betrouwbare uitwisseling van medische gegevens tussen zorgaanbieders onderling en met de patiënt.

Wij zijn per direct op zoek naar een administratief medewerker, verantwoordelijk voor de contract- en inkoopadministratie. Na een inwerkperiode ga je aan de slag met het verbeteren van de huidige processen en het inrichten van nieuwe processen, bijvoorbeeld via de Lean-methodiek. Daarnaast ben je ondersteunend aan de financiële administratie. Je werkt met 31 collega’s op de afdeling bedrijfsvoering en rapporteert aan de directeur bedrijfsvoering en financiën.

Zowel mensen die geïnteresseerd zijn in een tijdelijke opdracht als geïnteresseerden in een vast dienstverband worden uitgenodigd om te reageren.