Open sollicitatie

Bestuurssecretaris bij VZVZ

32 - 40 uur
wo
Hybride - Den Haag
Sluitingsdatum:
Ben jij een ervaren en strategische bestuurssecretaris met een passie voor governance en zorg? Wil je een cruciale rol spelen in het ondersteunen van de Raad van Bestuur, de Raad van Toezicht en de Algemene Vergadering? VZVZ zoekt een gedreven bestuurssecretaris om ons team te versterken!

Vacature Business Intelligence Specialist senior

32 - 40 uur
hbo
Hybride - Den Haag
Sluitingsdatum:
Met jou aan boord worden besluiten genomen en duurzame investeringen voor de lange termijn gedaan, waarbij zowel het dataplatform als het gebruik structureel bijdragen aan het succes van de organisatie. Wil je bijdragen aan betere zorg door gegevensuitwisseling tussen zorgverleners onderling en met de patiënt te verbeteren? Kom ons versterken als Business Intelligence Specialist bij CCDA! We horen graag wat jou beweegt. Bel voor een online koffie date of solliciteer direct.

Vacature Adviseur Advies & Innovatie

32 - 40 uur
wo
Hybride - Den Haag
Sluitingsdatum:
Ben jij een beleidsadviseur met een passie voor innovatie binnen de gezondheidszorg? Ben je klaar om een belangrijke rol te spelen in het vormgeven van de toekomst van gegevensuitwisseling in de zorg? Dan is deze functie bij VZVZ, dé spil in gegevensuitwisseling binnen het gezondheidsinformatiestelsel, perfect voor jou!

Waarom je als Adviseur Advies & Innovatie bij VZVZ wilt werken?
• Je speelt een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van informatievoorziening binnen de gezondheidszorg. Dit betekent dat je werk direct bijdraagt aan het verbeteren van de zorg en welzijn.
• Je werkt nauw samen met stakeholders, waaronder overheid, zorgverzekeraars, Nictiz en andere relevante partijen. Dit bied je de mogelijkheid om te netwerken, relaties op te bouwen en samen te werken met belangrijke spelers in de gezondheidszorg.
• De rol van Adviseur Advies & Innovatie biedt volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Of het nu gaat om het ontwikkelen van je leiderschapsvaardigheden, het leren over nieuwe technologieën of het verdiepen van je kennis van de gezondheidszorg, er zijn tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Vacature Teamleider Projecten & Programma’s

32 - 40 uur
wo
Hybride - Den Haag
Sluitingsdatum:
Ben jij ondernemend ingesteld en neem je graag het voortouw bij initiatieven? Vind je het leuk om leiding te geven aan een team en het beste in mensen naar boven te halen? En wil je daarmee een bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg? Dan is deze functie iets voor jou!

Waarom je als Teamleider Projecten & Programma’s bij VZVZ wilt werken?
• Je zet je in voor projecten en programma’s die gericht zijn op het verbeteren van de zorg
• Je motiveert en inspireert je teamleden en stuurt hen inhoudelijk aan
• Elke dag ben je werkzaam met innovatieprojecten binnen de zorgsector

Vacature Projectmanager

32 - 40 uur
wo
Hybride - Den Haag
Sluitingsdatum:
Wil jij bouwen aan de toekomst van betere zorg door gegevensuitwisseling tussen zorgverleners onderling en met de patiënt te verbeteren? Bij VZVZ faciliteren wij programma’s en projecten die bijdragen aan het uitwisselen van medische gegevens in de zorg. VZVZ werkt in een aantal programma’s en projecten samen met RSO Nederland en de regio’s. Kom jij ons versterken als projectmanager om innovatieve projecten met grote maatschappelijke relevantie te realiseren?

Waarom je als Projectmanager bij VZVZ wilt werken?
• Als projectmanager bouw je aan de toekomst van betere zorg door gegevensuitwisseling tussen zorgverleners onderling en met de patiënt te verbeteren
• Als projectmanager voer je innovatieve projecten uit: nieuwe informatie-uitwisselingen in de zorg van idee tot realisatie
• Als projectmanager doe je kennis op en ervaar je de dynamiek met belanghebbenden van overheids- en zorginstellingen, met koepel- en regio-organisaties, ICT-leveranciers