Open sollicitatie

Medewerker Service- en Informatiecentrum

32 - 40
hbo
Den Haag
Sluitingsdatum:
Neem jij graag initiatief, vind je het belangrijk om zaken nauwkeurig vast te leggen en werk je graag met mensen samen? Voor ons Service- en Informatiecentrum zoeken wij een senior klantenservice collega en echte aanpakker die van afwisseling houdt. In deze functie werk je samen met een aantal vaste collega’s, waarbij jullie verantwoordelijk zijn voor een aantal van onze diensten en zorgdomeinen. Iets voor jou? Neem contact met ons op!

Demand manager

32 - 40 uur
wo
Hybride - Den Haag
Sluitingsdatum:
Ben jij een ervaren professional met een scherp oog voor de behoeften van gebruikersorganisaties? Beschik jij over de vaardigheden om deze behoeften om te zetten in concrete uitvragen en te anticiperen op de gevolgen voor de zorginfrastructuur? Word jij enthousiast van het volgen van ontwikkelingen in het ICT-landschap en het in kaart brengen van de consequenties daarvan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Marketingcommunicatie adviseur

32 - 40 uur
hbo
Hybride - Den Haag
Sluitingsdatum:
Wil je met jouw marketingkennis en ervaring de zorg een stukje beter maken? Solliciteer dan nu! Als Marketingcommunicatie adviseur maak je onderdeel uit van het team marketing & communicatie.

Met jouw (marketing)communicatie collega’s draag je bij aan het doelgroepgericht, toegankelijk en toepasbaar mogelijk maken van de dienstverlening van VZVZ vanaf het ophalen van de marktvraag tot en met de (marketing) communicatie.

Ketencoördinator

32 - 40 uur
hbo
Den Haag
Sluitingsdatum:
Wil jij meebouwen aan de toekomst van de zorg vanuit het hart van de digitale zorgcommunicatie in Nederland? Solliciteer dan op de functie van Ketencoördinator bij VZVZ!

Bij VZVZ zijn we de drijvende kracht achter programma’s en diensten die bijdragen aan het uitwisselen van medische gegevens in de zorg. We opereren binnen complexe omgevingen en dragen bij aan maatschappelijk relevante projecten.

Receptie/facilitair medewerker

25,5 - 42,5 uur
mbo
Den Haag
Sluitingsdatum:
Ben jij een gedreven, servicegerichte professional en beschik je over een echte hands-on mentaliteit? Wil je meebouwen aan de toekomst van de zorg vanuit het hart van de digitale zorgcommunicatie in Nederland? Solliciteer dan op de functie van receptie/facilitair medewerker bij VZVZ!