7 mei 2024

Een kijkje achter de schermen: stage lopen bij VZVZ

Ben je benieuwd naar hoe het is om stage te lopen bij VZVZ? Twee enthousiaste stagiairs geven je een exclusief kijkje achter de schermen! In een vlog nemen ze je een dagje mee in hun stageactiviteiten en delen ze meer over hun ervaringen bij VZVZ.

Bij VZVZ verwelkomen we regelmatig nieuwe stagiairs. Vanuit diverse studierichtingen gaan zij binnen de organisatie aan de slag met verschillende stageopdrachten en zijn zij echt onderdeel van het team, de afdeling of de dienst waar ze een kijkje nemen. In deze video vertellen Pim Hoefsloot, stagiair bij ZORG-ID, en Vigo Hagendijk, stagiair employer branding, je er alles over.

VZVZ, de Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie, speelt een belangrijke rol in het mogelijk maken van digitale gegevensuitwisseling tussen zorgverleners. Als stagiair bij VZVZ krijg je de kans om mee te werken aan projecten die een directe impact hebben op de gezondheidszorg in Nederland.

Maar het draait uiteraard niet alleen om werk. Pim en Vigo laten ook zien hoe ze de bedrijfscultuur ervaren en nemen je mee tijdens de leuke activiteiten buiten werk.

Ben je benieuwd naar hoe Pim en Vigo hun stage bij VZVZ ervaren? Bekijk dan de video!

Bekijk de video