9 september 2024

Geslaagde personeelsdag op Patagonia Beach Club!

Donderdag 29 augustus beleefden 120 enthousiaste collega's van VZVZ een personeelsdag op de prachtige Patagonia Beach Club in Scheveningen. Onder een stralende zon en met de zee als achtergrond, genoten we van een dag vol plezier, teambuilding en ontspanning. Het was niet alleen een dag om te ontspannen, maar ook om nieuwe collega’s te ontmoeten en bij te praten met collega's waar je normaal niet vaak mee samenwerkt.
beach volleybal

De dag begon met vier diverse activiteiten. Er was voor ieder wat wils, sportief of relaxed genieten in de zon. Bij de cocktailworkshop zijn er twee heerlijke cocktails gemaakt. Terwijl de activiteit “Expeditie Robinson” onze overlevingsskills en balans testte. De beach games zorgde voor sportieve competitie, met onder andere beach volleybal en beach voetbal. De vierde groep collega’s heeft kunst gemaakt van hun vondsten tijdens het strandjutten.

jutten

Na al deze inspanningen, was iedereen toe aan een drankje en werd het BBQ-buffet geserveerd. Als afsluiter was er na het eten nog volop tijd om met voetjes van de vloer te gaan met de muziek van de DJ. 

expeditie

Dank aan iedereen die deze onvergetelijke dag mogelijk heeft gemaakt en aan alle collega's voor hun enthousiasme en gezelligheid. We kijken nu al uit naar de volgende personeelsdag!