28 februari 2024

Lasergamen op het water: een avontuurlijk uitje met de Young Professionals

Op een stormachtige donderdagavond, 22 februari, verzamelden de Young Professionals zich voor een avondje lasergamen in Rotterdam. De locatie: een schip in de Parkhaven, dat het decor bood voor een avond vol adrenaline, humor en het versterken van de teamspirit. Waar de Young Professionals normaal gesproken verspreid zijn over verschillende teams en afdelingen, vormden ze deze keer samen één team. Klaar om de uitdaging aan te gaan.

Enthousiasme en teamgeest waren er in overvloed, maar of dat ook gold voor de scherpte? Dat valt te betwijfelen. De Young Professionals van VZVZ staan op de kantoorvloer bekend om hun uitmuntende vermogen tot samenwerken en hebben het doel altijd voor ogen, maar tijdens het lasergamen was deze scherpte ver te zoeken. De missie om de tegenstander te verslaan en de meeste punten te scoren bleek een flinke uitdaging. Verstoppertje spelen, tactische manoeuvres en sluwe misleidingsacties; alles werd uit de kast gehaald om de overwinning te behalen.

Ondanks hun fanatieke inspanningen moesten de Young Professionals de winst helaas aan de andere teams overlaten. Voor het team resulteerde hun inzet jammer genoeg niet in een overwinning op het slagveld van het lasergamen. Maar wat ze misschien misten in tactiek, compenseerden ze ruimschoots met plezier.

Na afloop van de lasergame-battle genoten de Young Professionals van een welverdiend hapje eten bij café Verhip. Onder het genot van heerlijke gerechten en drankjes werden de tactieken van deze avond geëvalueerd en werden de hilarische momenten van de lasergame nog eens dunnetjes overgedaan.

Het was een leuke avond vol spanning, humor en gezelligheid. De Young Professionals hebben weer eens bewezen dat ze niet alleen hard kunnen werken, maar ook minstens zo hard kunnen lachen. En wie weet, misschien pakken ze de volgende keer wel de winst!

Ben jij ook een Young Professional? En kom je het team tijdens een volgende activiteit graag ondersteunen? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.