21 november 2023

Ontdekken, Experimenteren, Leren, Groeien: Het avontuur van onze trainees!

Van maart tot en met september hebben drie bevlogen trainees een mooi traineeship doorlopen bij VZVZ. Het thema? Ontdekking en groei!
trainees

Het traject omvatte een prachtige mix van oriëntatie bij VZVZ, het aanscherpen van skills, het verdiepen van de interesses en het vormgeven van hun eigen koers met behulp van intervisie, boeiende oriëntatie opdrachten aangedragen door de teams of de trainee zelf, inspirerende workshops en gerichte trainingen. 

Het is inspirerend om te zien hoe de trainees, te midden van uitdagende tijden, de kans grepen om te groeien. Een ervaring die VZVZ en de trainees koesteren en waardevolle lessen heeft opgeleverd:
een cultuur waarin leren en ontdekken worden omarmd als de sleutels tot vooruitgang!

Afgelopen woensdag hebben de trainees het traineeship afgerond met een moment van reflectie en een gezamenlijke lunch. 

Quote van trainee Linda

''Het traineeshiptraject heeft mij de mogelijkheid gegeven om te kunnen oriënteren binnen de organisatie VZVZ. Het is een mooi startpunt geweest om bij verschillende afdelingen en teams te mogen meekijken en echte bijdragen te leveren. Met ingang van 1 januari 2024 maak ik de overstap van junior Adviseur Bedrijfsvoering naar junior Business Analist.''

Met veel plezier is voor het opzetten van het traineeship samengewerkt met Babette Bajema met als resultaat een leerrijk traineeship!