17 maart 2023

VZVZ aanwezig bij de Health Business Week 2023

Op 14 en 15 maart waren collega's Danique Buwalda, Uchaindani Watson, Lara Mensink en Indira Hoek aanwezig op de Health Business Week 2023 in Rotterdam.

14 maart hebben zij een groep enthousiaste studenten gesproken op de informele recruitment en 15 maart was het tijd voor een interactieve workshop over VZVZ. Er waren maar liefst 15 studenten aanwezig op de workshop. 

De workshop was verdeeld in vier onderdelen; een algemene presentatie over VZVZ en onze werkzaamheden binnen het bedrijf, een korte kennisquiz over informatieuitwisseling in de zorg, een spel met een casus en een aantal puzzels om de barrières t.a.v. digitale gegevensuitwisseling te illustreren en tot slot een stukje design thinking om aan te geven dat het belangrijk is om vraaggestuurd te werken, vanuit de behoefte van de zorgaanbieder en niet vanuit de technische oplossing. 

De reacties vanuit de studenten waren positief. Ze gaven aan dat het fijn was dat de workshop  interactief en afwisselend was en waren erg geïnteresseerd in (het werken bij) VZVZ. Een van de studenten vertelde dat ze zelfs al een sollicitatieprocedure heeft lopen. Een andere student informeerde naar de stagemogelijkheden bij VZVZ. Gelukkig bieden wij die stagemogelijkheden ook.

Ben jij ook op zoek naar een stage of een startersfunctie? Kijk dan even naar onze vacatures of neem contact op met Andrea van der Helm

hbw