Vacature Marketingcommunicatie adviseur

32 - 40 uur
hbo
Hybride - Den Haag
Sluitingsdatum:
Wil je met jouw marketingkennis en ervaring de zorg een stukje beter maken? Solliciteer dan nu op de vacature Marketingcommunicatieadviseur!

Waarom je als marketingcommunicatieadviseur bij VZVZ wilt werken?
• We willen je zien ontwikkelen en daarom bieden we je vanaf je eerste dag diverse opleidingsmogelijkheden;
• In je werk is geen dag hetzelfde. Je bent bij elke stap van het marketingproces betrokken;
• Impactvolle dienstverlening. Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan dienstverleningen die betekenisvol zijn voor de kwaliteit van de zorg.
Medewerkerwaarden

Wat ga je doen?

Met jouw (marketing)communicatie collega’s draag je bij aan het doelgroepgericht, toegankelijk en toepasbaar mogelijk maken van de dienstverlening van VZVZ vanaf het ophalen van de marktvraag tot en met de (marketing) communicatie.

Daarnaast ondersteun je de organisatie met advies en uitvoering van uiteenlopende interne- en externe (marketing)communicatievraagstukken. 

Als marketingcommunicatie adviseur werk je het ene moment voor een sectorteam, zoals huisartsenzorg om via onderzoek de dienstverlening aan te laten sluiten op het zorgproces en het andere moment ben je via relevante kanalen kennis over nieuwe ontwikkelingen met de doelgroep aan het delen. Daarnaast gaan we steeds meer analyses doen op basis van marketingdata. Kortom, het is een uitdagende functie die elke dag weer anders is.

Het doel van alle marketingactiviteiten is om mensen in Nederland en zorgverleners over relevante medische informatie te laten beschikken. Hierdoor kan de juiste medische zorg geleverd worden. 

Wat krijg je van ons?

Je komt terecht in een innovatieve en dynamische organisatie in het midden van de zorg & ICT sector, die groeit en waarin jij kunt meegroeien. Je werkt in multidisciplinaire teams. We hechten veel waarde aan kennis delen, fysieke gezondheid en samenwerken. 

Wij bieden:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Flexibele werktijden;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen met bijpassend (persoonlijk) opleidingsbudget;
 • Onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving VZVZwijzer;
 • Een mooie pensioensregeling;
 • Een laptop en een smartphone;
 • Een thuiswerkvergoeding;
 • Een netto vergoeding voor het inrichten van een ergonomische thuiswerkplek.
Wat vragen we van jou?
 • Je bent een doorzetter die graag de kansen ziet;
 • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-/wo-niveau (Marketing en Communicatie, Marketing Management of vergelijkbaar met NIMA B); 
 • Minimaal 3 jaar relevante kennis en ervaring op het gebied van marketing van diensten;
 • Een vlotte pen en uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift; 
 • Kunnen bewegen in een omgevingssensitief werkveld en in een organisatie die continu aan verandering onderhevig is.
Wie zijn wij?

VZVZ is een organisatie met bevlogen mensen, gedreven door het maatschappelijk belang. Een professionele organisatie waarin met veel enthousiasme gewerkt wordt aan betere gegevensuitwisseling en gegevensbeschikbaarheid in de zorg. Wij vinden het belangrijk dat medische gegevens in de zorg goed, veilig en betrouwbaar uitgewisseld kunnen worden. Hiervoor beheren wij onderliggende techniek en afsprakenstelsels. En VZVZ organiseert de samenwerking tussen organisaties en levert expertise. Daarmee verbinden we de zorg.

Je directe collega’s

Het marketing & communicatieteam bestaat uit 10 professionele adviseurs die gebruik maken van elkaars expertise. Het is een gezellig en deskundig team, waarbij samenwerking en werkplezier voorop staan. We werken nauw samen en maken gebruik van vaste externe grafisch vormgevers en tekstschrijvers. 

Hebben we jouw interesse?

Solliciteer dan nu en stuur ons je motivatie en CV. Voor vragen kun je contact opnemen met teamleider communicatie Arjen Elsemulder, via e-mail of WhatsApp: arjen.elsemulder@vzvz.nl, 0615369386. Houd er rekening mee dat we voor deze functie een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vragen.
 

 Disclaimer

 • Indien we voor de genoemde sluitingsdatum een geschikte kandidaat hebben gevonden, kan het zijn dat we de vacature eerder dan de vermelde sluitingsdatum van onze website verwijderen. Reacties die na sluitingsdatum binnenkomen, nemen we niet in behandeling. 
 • De sluitingsdatum kan verlengd worden tijdens ons selectieproces. Indien je nog niets van ons vernomen hebt, nemen we je sollicitatie mee in de verlengde sollicitatieprocedure.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken met onze eigen recruiter.

Solliciteer direct

Vul onderstaand formulier in en solliciteer direct op de functie Vacature Marketingcommunicatie adviseur.
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, docx.
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, docx.

Vragen over de vacature

Andrea van der Helm

Andrea van der Helm

HR-manager
Bel Andrea op: 06-48364240