Veelzijdigheid in het werk

Afbeelding
Wouter Adriaanse
Wouter Adriaanse
Teamleider Testteam VZVZ Validatiecentrum

Als je na jarenlang met plezier als detacheerder bij verschillende bedrijven hebt gewerkt en daarna besluit om bij VZVZ in dienst te treden, dan heb je daar vast goede redenen voor. Zo is het bij Wouter Adriaanse gegaan. “Nu ben ik ruim drie jaar in vaste dienst, en heb het nog steeds erg naar mijn zin.”

Veel leuke dingen

Wouter is Teamleider Testteam VZVZ Validatiecentrum. Hij is in 2018 bij VZVZ als gedetacheerde gekomen met als opdracht het acceptatietraject van MedMij te ontwikkelen. “Ik hield mij bezig met het neerzetten van processen tot aan het opzetten van de testomgeving. Echt heel divers. En die diversiteit is gebleven. Er zijn zoveel leuke dingen te doen bij VZVZ. Daarom ben ik in het voorjaar van 2020 ook écht in dienst gegaan.”

Maatschappelijke relevantie

Wouter heeft veel verschillende branches als gedetacheerde gezien. Denk aan hypotheekverstrekkers, energie en telecom. “Bij VZVZ zit ik nu veel meer in een maatschappelijk relevant werkveld. En dat is fijn. Wat ik ook positief vind, is dat collega’s hier echt discussie voeren op inhoud en niet op basis van hun hiërarchische positie. Iedereen om mij heen is zeer betrokken bij de inhoud van het werk van wat ze doen.”

Nieuwe collega’s gezocht

Het team van Test en Acceptatie is onlangs in twee teams gesplitst. “Zo kunnen we veel betere focus aanbrengen. We hebben nu een team Gemeenschappelijke Voorzieningen en een team Valideren. Voor dat laatste team werk ik. Wij houden ons naast valideren van aansluitende partijen onder andere ook bezig met hackathons en doen ketentesten. Voor beide teams kunnen we nog steeds goede collega’s gebruiken. VZVZ groeit namelijk heel hard. Dus heb je technische affiniteit? Kom dan snel een kopje koffie met ons drinken.”