Werken en studeren

Afbeelding
Anouk Wondergem
Anouk Wondergem
Project Management Officer

Met haar 23 jaar is Anouk de jongste in haar team van 10 collega’s, maar zeker niet de minste. Met al heel wat relevante werkervaring op zak, is ze door middel van een open sollicitatie aangenomen. ‘’Omdat ik de baan wilde combineren met de deeltijdstudie Zorgmanagement, leek het me beter om dit in een open brief uit te leggen. Ik zag namelijk heel wat leuke vacatures, maar ik wist niet precies wat mogelijk was. Gelukkig heeft VZVZ de juiste match gevonden voor mij en de functie van PMO’er aangedragen’’, aldus Anouk.

Vast pakket aan taken

‘’Juist omdat ik deze baan combineer met mijn studie, vind ik het fijn dat de taken gekaderd zijn. Zo kan ik zelf mijn tijd indelen’’. Vanwege de inhoudelijke kennis van de techniek en standaarden die ze al had, heeft Anouk al aardig wat verbeteringen voorgesteld én doorgevoerd.

Vanuit haar eindstage bij Alphatron Medical heeft ze meegewerkt aan het Twiin Portaal en zo kennis gemaakt met VZVZ. Een dienst die het mogelijk maakt om radiologische beelden online te versturen en ontvangen en die bij VZVZ in beheer is. En gelukkig werkt Anouk nu weer mee aan het Twiin Portaal, onder andere door het begeleiden van de nieuwe release en het contact onderhouden met verschillende zorgaanbieders, waar ze ook weer veel van leert. 

Voorzitter studievereniging

Als voorzitter van haar voormalige studievereniging heeft Anouk affiniteit en ervaring met plannen en organiseren. Dit doet ze bij het Twiin Portaal, maar ook voor de Young Professionals bij VZVZ. ‘’Ik zit in de organisatie hiervoor. Elk kwartaal komt Jong VZVZ bij elkaar voor een inhoudelijke sessie, gevolgd door een etentje of borrel. Heel leuk dat er toch zoveel jonge mensen bij VZVZ werken, dit had ik niet verwacht’’. 

Over 5 jaar

Waar sta je over 5 jaar? ‘’Nou misschien wel hier’’, zei Anouk. ‘’Dat sluit ik zeker niet uit. Ik zie veel collega’s die zijn begonnen als PMO’er en inmiddels zijn doorgegroeid naar andere functies, zoals implementatieadviseur of productverantwoordelijke. Ook is er de mogelijkheid om een ontwikkelprogramma te volgen. Heel fijn om in een organisatie te werken die oog en mogelijkheden heeft voor starters!